Conturi permanente

Definitie Conturi permanente

Sinonim - conturi de valoriIn contabilitate, se refera la conturile de activ, de pasiv si capitaluri proprii, asa cum apar ele in bilant.In timp ce conturile temporare se inchid periodic (de obicei la sfarsitul exercitiului), conturile permanente, chiar daca procedural suporta o operatie de inchidere, valorile lor finale devin valori initiale pentru perioada urmatoare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Conturi permanente? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Conturi permanente.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Conturi permanente. Definitiile termenilor despre Conturi permanente cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Conturi permanente, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Conturi permanente.