Conturi temporare

Definitie Conturi temporare

Sinonim - conturi de rezultateIn contabilitate, se refera la conturile de venituri si de cheltuieli si fac obiectul contului de profit si pierdere (ca document de sinteza).In timp ce conturile temporare se inchid periodic (de obicei la sfarsitul exercitiului), conturile permanente, chiar daca procedural suporta o operatie de inchidere, valorile lor finale devin valori initiale pentru perioada urmatoare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Conturi temporare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Conturi temporare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Conturi temporare. Definitiile termenilor despre Conturi temporare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Conturi temporare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Conturi temporare.