Convenience Goods

Definitie Convenience Goods

Categorie de bunuri care sunt cumparate frecvent, rapid si cu o implicare emotionala redusa categoria include materie prima, bunuri cumparate din impuls si bunuri care satisfac nevoile urgente. Vezi Consumer Product (produse de consum) Emergency Goods (bunuri care satisfac nevoile urgente) Impulse Goods (bunuri cumparate din impuls) Staples (materii prime).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Convenience Goods? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Convenience Goods.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Convenience Goods. Definitiile termenilor despre Convenience Goods cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Convenience Goods, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Convenience Goods.