Conventie de arbitraj

Definitie Conventie de arbitraj

Acordul partilor contractului de comert international de a supune litigiul ivit intre ele in legatura cu executarea acelui contract arbitrajului. Conventia de arbitraj se poate prezenta sub doua forme:- clauza compromisorie, si- compromisul.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Conventie de arbitraj? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Conventie de arbitraj.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Conventie de arbitraj. Definitiile termenilor despre Conventie de arbitraj cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Conventie de arbitraj, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Conventie de arbitraj.