Conventie de porte-fort

Definitie Conventie de porte-fort

Sinonim - promisiune pentru altulConventie prin care promitentul se obliga fata de creditorul promisiunii sa determine o terta persoana sa ratifice contractul semnat de primele doua persoane in absenta celei de-a treia. Promitenul promite propria fapta, si anume aceea de a-l determina de tert sa ratifice contractul. De aceea, terta persoana va deveni parte contractanta numai prin propria sa vointa. In cazul neratificarii contractului, promitentul va suporta despagubirea stipulata in favoarea beneficiarului promisiunii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Conventie de porte-fort? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Conventie de porte-fort.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Conventie de porte-fort. Definitiile termenilor despre Conventie de porte-fort cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Conventie de porte-fort, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Conventie de porte-fort.