Conventie

Definitie Conventie

Sinonim (in unele contexte) - contractAct prin care se exprima vointa a doua sau mai multe parti de a colabora pe plan economic, stiintific, diplomatic, cultural, militar etc., stabilindu-se drepturile si obligatiile participantilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Conventie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Conventie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Conventie. Definitiile termenilor despre Conventie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Conventie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Conventie.