Convertibilitate

Definitie Convertibilitate

Libertatea de a schimba o moneda contra altei monede fara control guvernamental sau restrictii ale bancii centrale.In situatia in care rezidentii sau nerezidentii pot sa cumpere nelimitat, in acelasi timp, orice fel de moneda pe o anumita piata monetara, fara control si restrictii, convertibilitatea este totala..

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Convertibilitate? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Convertibilitate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Convertibilitate. Definitiile termenilor despre Convertibilitate cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Convertibilitate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Convertibilitate.