Poze Convertizoare de frecventa

  • Targurisiexpozitii.ro revine la frecventa saptamanala

    Poza: Targurisiexpozitii.ro revine la frecventa saptamanala

  • Rohde & Schwarz si Signalion - demonstratie practica privind transmiterea imaginilor video de inalta definitie (HD) folosind fluxuri de mare viteza in tehnologia LTE (inclusiv testele de frecventa pe uplink)

    Poza: Rohde & Schwarz si Signalion - demonstratie practica privind transmiterea imaginilor video de inalta definitie (HD) folosind fluxuri de mare viteza in tehnologia LTE (inclusiv testele de frecventa pe uplink)

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul convertizoare de frecventa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la convertizoare de frecventa. Pozele pe tema convertizoare de frecventa cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul convertizoare de frecventa, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la convertizoare de frecventa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la convertizoare de frecventa.