COP11    

Comunicate de presa si evenimente pe tema COP11

 • COP11. Blocul de 5 timbre al emisiunii

  COP11

  Bucuresti - 5 July 2012

  Comunicat de Romfilatelia S.A.

  Convenția asupra zonelor umede, semnată pe 2 februarie 1971 în localitatea Ramsar, Iran, rămâne în istorie ca una dintre primele mari convenții internaționale, de o importanță semnificativă în conservarea patrimoniului natural mondial (ha ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: rmasar , pasari acvatice , timbru ramsar , cop11 , egrata , pelican , gasca cu gat rosu , starc

  Vezi toate comunicatele de presa despre COP11

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul COP11.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la COP11. Informatiile despre COP11 cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul COP11, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la COP11, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.