Copartas

Definitie Copartas

Persoana ce detine o cota-parte din dreptul de proprietate asupra unui bun ori asupra unei mase de bunuri, sau asupra unei universalitati de bunuri.Copartasul poate incheia cu ceilalti coproprietari sau indivizari un contract de partaj sau poate participa in calitate de parte in proces, la un partaj judiciar.Vezi si Coproprietar, Coindivizar.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Copartas? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Copartas.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Copartas. Definitiile termenilor despre Copartas cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Copartas, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Copartas.