Copy Testing

Definitie Copy Testing

Pre-testarea unui print, de obicei prin inserarea lui intr-un portofoliu de mai multe printuri alese la intamplare, inglobate intr-un format de revista, si prin rugarea respondentilor sa-si aminteasca anumite exemplare sau post-testarea unui print, de obicei prin rugarea respondentilor sa se uite printr-o revista, iar apoi sa comenteze exemplarele pe care si le amintesc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Copy Testing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Copy Testing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Copy Testing. Definitiile termenilor despre Copy Testing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Copy Testing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Copy Testing.