Copywriter

Definitie Copywriter

Intr-o agentie de publicitate, persoana avand drept misiune – in functie de profilul si marimea agentiei - crearea (conceperea) de texte pentru anunturi publicitare (inclusiv sloganuri, acrosaje, incheieri etc), creatie audio-video, generice TV, nazbatii publicitare s.a.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Copywriter? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Copywriter.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Copywriter. Definitiile termenilor despre Copywriter cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Copywriter, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Copywriter.