De 3 ori garanția standard a unui utilaj de ambalare

BUCURESTI - 3 martie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie

Brandul Effe3ti oferă clienților săi garanție de 3 ori mai mare decât cea standard pentru utilaje de ambalare . Effe3ti este brandul internațional, originar din Italia, a căror utilaje de ambalare sunt distribuite si în România, Republica Moldova, Slovenia, Ucraina, Ungaria și Bulgaria.

Effe3ti aduce pe piața din România mașini automate și semi-automate pentru înfoliat si cuptoare pentru ambalare in folie termocontractibilă. Utilajele pentru înfoliat  de la Effe3ti aduc un plus prin sistemele performante de preîntindere, cu 1 sau 2 motoare, prin care se poate ajunge la elongații de până la 400%.  Soluțiile pe care le aduc specialiștii sunt soluții personalizate, care impun consultanță pe tot parcursul procesului de cumpărare și instalare a utilajelor, dar și de mentenanță în timpul cât și după expirarea garanției. Plusul adus de aceste utilaje este durata de 3 ani a garanției, care în mod obișnuit nu depășește maximul de 12 luni.  Se pot produce mașini de ambalat cu două platforme rotative sau mașini pentru ambalat uși sau ferestre, care lucrează la temperaturi foarte scăzute și medii umede.

Utilajele Effe3ti sunt garantate de clienți mulțumiți și o vechime a brandului în această industrie

Despre Cora Trade Center

Cora Trade Center este mereu prezentă în viața clienților săi, prin soluții personalizate, alternative, de ultimă generație și metode pliate pe nevoile acestora. Peste 1000 de clienți din toată țara au beneficiat, de-a lungul celor 10 ani de existență, de experiența CTC și dorința continuă de perfecționare. Cora Trade Center înseamnă specialiști în domeniu, soluții pentru toate problemele clienților și sprijin în dezvoltarea companiilor!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cora-trade-center/de-3-ori-garantia-standard-a-unui-utilaj-de-ambalare