Kalamos.ro, magazinul de lux ce ridica instrumentele de scris si accesoriile de birou la rang de arta

Alba Iulia - 11 martie 2014

Comunicat tip General in Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail, Internet

Live site

Kalamos.ro, magazin de instrumente de scris si accesorii de birou de lux, este locul de unde provine "originea calitatii" pe acest segment de piata. Experienta vasta si alegerea iscusita a marcilor produselor satisfac cele mai inalte exigente ale clientilor, iar magazinul isi dovedeste constant, prin colectiile lansate, calitatea si pozitia pe aceasta piata de lux.

Set Montegrappa Nelson Mandela - Editie limitata

„Un stilou bun ne poate aminti de cele mai frumoase momente din viața noastră, poate aduce idei nobile în locuințele noastre, în sângele nostru și în sufletele noastre. Poate transforma tragedia în speranță și victorie.”

Nelson Mandella

Kalamos.ro a intrat oficial pe piata accesoriilor de birou premium in anul 2011, dar experienta in aceasta nisa cumuleaza o expertiza de aproximativ 6 ani, in care a reusit sa-si educe clientii si sa-i ajute sa descopere ca instrumentele de scris sau accesoriile de birou pot fi adevarate capodopere de arta si ca pot avea aceeasi valoare incontestabila pe care o au ceasurile de lux sau bijuteriile.

Produsele din portofoliul Kalamos.ro intrunesc cele mai inalte standarde de calitate si sunt considerate un etalon pe piata de profil din Romania. Acestea se deosebesc de concurenta prin calitate, autenticitate, dar si eleganta si rafinament, iar finii cunoscatori ai acestui domeniu apreciaza bunul gust si serviciile ireprosabile pe care magazinul le ofera.

Montegrappa, Tibaldi, El Casco, Unika, Faber Castell si Pelikan sunt doar cateva dintre marcile premium pe care magazinul online vi le pune la dispozitie, totodata fiind si cele care au stat la baza prestigiului pe care Kalamos.ro si l-a castigat in acest segment de piata.

Editiile limitate de instrumente de scris - Elvis Presley, Nelson Mandela, Frank Sinatra - au deschis rapid apetitul iubitorilor de produse de lux catre accesoriile de birou, apreciind valoarea si finetea acestor accesorii nepretuite.

Colectiile Luxury Pen Club si Gold Club sunt "bijuteriile" care definesc luxul, iar gama El Casco ramane un etalon pentru magazin.

Kalamos.ro propune pasionatilor de instrumente de lux produse placate cu aur, din piele naturala, asamblate si lucrate manual, atentia la detalii fiind esentiala in elaborarea instrumentelor premium.

Despre Cora Trade Center

Cu un portofoliu bogat de colectii de lux, exclusiviste sau in editii limitate, care pot transforma cumparatorii in unici proprietari ai acestora in Romania, Kalamos.ro se poate mandri nu doar ca a reusit sa patrunda intr-un segment de piata greu accesibil in Romania, dar ca a rezistat cu succes in fruntea acestei nise, fara sa faca rabat de la calitate.
Ingredientele succesului acestei afaceri de lux in Romania sunt serviciile de calitate, certitudinea livrarii, garantia oferita produselor premium si nu in ultimul rand, increderea castigata in fata clientilor prin seriozitate si profesionalism.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/cora-trade-center/kalamos-ro-magazinul-de-lux-ce-ridica-instrumentele-de-scris-si-accesoriile-de-birou-la-rang-de-arta