Core Product

Definitie Core Product

Beneficiul sau serviciul intangibil pe care il ofera un produs de exemplu, esenta produsului oferita unui cumparator de catre un sampon este un par curat si sanatos. Vezi Actual Product (produsul in sine), Augmented Product (produsul sporit).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Core Product? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Core Product.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Core Product. Definitiile termenilor despre Core Product cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Core Product, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Core Product.