Career Days - muncesti, te distrezi, inveti...

BUCURESTI - 23 mai 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Asociatia Studentilor din Facultatea de Limbi Straine (A.S.L.S.) organizeaza in perioada 23/05/2006 – 24/05/2006 un eveniment de consiliere in cariera pentru studentii Universitatii din Bucuresti.

Tinerii cauta locuri cu care sa se identifice iar munca devine ceva natural si placut, o parte a aventurii care le va schimba vara si poate chiar viata. Career Days nu reprezinta doar un targ de locuri de munca pentru studenti, ci si un eveniment in cadrul caruia studentii vor fi consiliati si indrumati in vederea unei cariere de succes, prin workshopuri si prezentari tinute de profesioniti in resurse umane din companii cu renume.

Initiativa ASLS s-a nascut dintr-o reala nevoie de instruire si informare cu privire la cerintele actuale ale pietei muncii. Evenimentul vizeaza in principal studentii cu abilitati deosebite in comunicare si cunostinte temeinice in domeniul limbilor straine dar ofera oprtunitati tinerilor din Bucuresti care vor putea avansa in cariera datorita companiilor prezente la acest eveniment.

La acest targ de locuri de munca vor participa firmele de consultanta si resurse umane, Adecco si Loyalia, compania Genpact- divizie General Electric in Romania, agentia de turism Zip Travel, GRS- firma furnizoare de servicii de telecomunicatie si IT, Snack Attack- catering si aprovizionare si Procter&Gamble. Standurile vor fi amplasate atat la sediul Facultatii de Limbi Straine, din Strada Pitar Mos, cat si la Facultatea de Litere din Strada Edgar Quinet.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/core-target-media/career-days-muncesti-te-distrezi-inveti-