Poze Corina

  • Orchestra Simfonică București prezintă concertul Mozart Geniul

    Poza: Remarcabila Corina Belcea la Teatrul National Bucuresti: "Mozart, Geniul"

  • Comunicat de presa al Ministerului Fondurilor Europene - Intalnire ministru Aura Raducu - comisar Corina Cretu

    Poza: Comunicat de presa al Ministerului Fondurilor Europene - Intalnire ministru Aura Raducu - comisar Corina Cretu

  • Corina Vințan, Vicepreședinte Asociația Română de Lobby: “SALUT PROIECTUL DE LEGE CU PRIVIRE LA COMBATEREA DISCRIMINĂRII DE GEN! ”

    Poza: Corina Vințan, Vicepreședinte Asociația Română de Lobby: “SALUT PROIECTUL DE LEGE CU PRIVIRE LA COMBATEREA DISCRIMINĂRII DE GEN! ”

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul corina.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la corina. Pozele pe tema corina cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul corina, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la corina, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la corina.