coriol    

Comunicate de presa si evenimente pe tema coriol

 • coriol. Dragos Manzateanu - Director de creatie Coriolan

  coriol

  Iasi, Iasi - 7 June 2013

  Comunicat de Coriolan Aur Smarald S.R.L.

  Sâmbătă, 8 iunie 2013, de la ora 21.00, în Sala Mare a Teatrului Naţional din Iaşi, pentru prima dată în România va avea loc Gala Premiilor Operelor Naţionale, o manifestare iniţiată de Beatrice Rancea, ce se doreşte a deveni tradiţie. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: coriol

  Vezi toate comunicatele de presa despre coriol

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul coriol.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la coriol. Informatiile despre coriol cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul coriol, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la coriol, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.