cornalina    

Comunicate de presa si evenimente pe tema cornalina

 • cornalina. bijuterii Accent in culoarea anului 2015 - marsala si combinatii.jpg

  cornalina

  Bucuresti - 6 May 2015

  Comunicat de Comaccent

  Marsala, culoarea vinului roşu, robust şi cu accente de pământ, este culoarea anului 2015 conform autorităţii în materie de culoare, Pantone. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: accent bijuterii , bijuterii din argint , comaccent , coral , cuart , cornalina

  Vezi toate comunicatele de presa despre cornalina

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul cornalina.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la cornalina. Informatiile despre cornalina cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul cornalina, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la cornalina, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.