Corp delict

Definitie Corp delict

Mijloc material de proba. Conform art.95 Cod Procedura Penala, sunt corpuri delicte obiectele care au fost folosite sau au fost destinate sa serveasca la savarsirea unei infractiuni, precum si obiectele care sunt produsul infractiunii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Corp delict? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Corp delict.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Corp delict. Definitiile termenilor despre Corp delict cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Corp delict, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Corp delict.