Corporate Branding

Definitie Corporate Branding

Asocierea numelui corporatiei cu un anumit brand in marketingul de produs, de obicei pentru asigurarea ca introducerea noilor produse va fi mai usor acceptata difera de brandingul de familie prin aceea ca brandingul de corporatie este folosit pentru toate produsele companiei, si nu pentru o familie de produse. Vezi Family Brand Individual Brand Individual Brand Name Product Line Brand Name Single Brand Name.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Corporate Branding? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Corporate Branding.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Corporate Branding. Definitiile termenilor despre Corporate Branding cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Corporate Branding, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Corporate Branding.