Corporate Identity

Definitie Corporate Identity

Caracterul pe care si-l formeaza o companie pentru a se identifica in mintea publicului, realizat prin folosirea consistenta a logo-urilor, culorilor si asa mai departe. Vezi, de asemenea Corporate Reputation (reputatia corporatiei).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Corporate Identity? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Corporate Identity.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Corporate Identity. Definitiile termenilor despre Corporate Identity cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Corporate Identity, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Corporate Identity.