Corporate-Issue Advertising

Definitie Corporate-Issue Advertising

Advertising in care organizatia isi exprima public punctul de vedere cu privire la un subiect controversat de interes public. Vezi Advocacy Advertising Corporate Advertising.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Corporate-Issue Advertising? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Corporate-Issue Advertising.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Corporate-Issue Advertising. Definitiile termenilor despre Corporate-Issue Advertising cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Corporate-Issue Advertising, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Corporate-Issue Advertising.