Corporate Planning

Definitie Corporate Planning

Planificare la cel mai inalt nivel al organizatiei, care implica analiza situatiei curente, stabilirea obiectivelor, formularea strategiilor si tacticilor, implementarea si evaluarea. Vezi Strategic Planning (planificarea strategica).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Corporate Planning? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Corporate Planning.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Corporate Planning. Definitiile termenilor despre Corporate Planning cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Corporate Planning, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Corporate Planning.