Corporate Reputation

Definitie Corporate Reputation

Amestec complex de caracteristici, precum etos, identitate, imagine, care formeaza personalitatea publica a companiei. Reputatia companiei este leagata de increderea investitorului, nu ca in cazul reputatiei marcii care este legata de increderea clientului care se materializeaza in vanzari. Vezi, de asemenea, Corporate Identity (identitatea de corporatie).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Corporate Reputation? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Corporate Reputation.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Corporate Reputation. Definitiile termenilor despre Corporate Reputation cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Corporate Reputation, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Corporate Reputation.