Corporate Vertical Marketing System

Definitie Corporate Vertical Marketing System

Sistem de canal de distributie in care fluxul normal de produse in cursul lor de la producator la utilizatorul final este controlat de diverse puncte de autoritate alfate la diverse niveluri ale sistemului. Vezi Administered Vertical Marketing System (sistem vertical de marketing administrat) Contractual Vertical Marketing System (sistem vertical de marketing contractual) Vertical Marketing System (sistem vertical de marketing).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Corporate Vertical Marketing System? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Corporate Vertical Marketing System.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Corporate Vertical Marketing System. Definitiile termenilor despre Corporate Vertical Marketing System cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Corporate Vertical Marketing System, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Corporate Vertical Marketing System.