Corporatie

Definitie Corporatie

O firma organizata sub forma societatilor comerciale pe actiuni. De regula corporatia este o mare firma care prin forta si pozitia ei pe piata are un rol important in viata economica a unei tari si chiar pe piata mondiala, in cazul marilor corporatii internationale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Corporatie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Corporatie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Corporatie. Definitiile termenilor despre Corporatie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Corporatie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Corporatie.