Cos valutar

Definitie Cos valutar

Modalitatea de a crea un etalon artificial de valoare. Instrument de rezerva menit sa inlocuiasca atat etalonul aur (care nu mai poate fi utilizat datorita demonetizarii aurului) cat si etalonul dolar SUA (ce nici el nu mai este agreat deoarece manifesta instabilitate) pentru masurarea valorii altor monede.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cos valutar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cos valutar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cos valutar. Definitiile termenilor despre Cos valutar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cos valutar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cos valutar.