cosmedica    

Comunicate de presa si evenimente pe tema cosmedica

 • cosmedica. S-a lansat Cosmedica.ro, cartea de vizita a clinicii Cosmedica

  cosmedica

  Baia Mare, Maramures - 26 March 2014

  Comunicat de CHE COSMEDICA SRL

  ... cosmedica .ro este site-ul de prezentare al clinicii de chirurgie plastica si estetica cu acelasi nume, ce are sediul in Baia Mare. Domeniul a fost conceput pentru a reprezenta principiile dupa care se ghideaza echipa cosmedica, o echipa cu o vasta ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: chirurgie estetica , cosmedica , chrurgie plastica

  Vezi toate comunicatele de presa despre cosmedica

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul cosmedica.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la cosmedica. Informatiile despre cosmedica cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul cosmedica, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la cosmedica, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.