CASMARA - LANSAREA NOILOR TRATAMENTE COSMETICE PROFESIONALE FACIALE SI CORPORALE

BUCURESTI - 27 mai 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

NOUTATI PENTRU PROFESIONISTII COSMETICII DIN ROMANIA!

TRATAMENTUL GOJI – IN PREMIERA PENTRU ROMANIA!

Fructele GOJI sunt acum in voga si la Hollywood.

CASMARA - “COSMETICA FARA LIMITE”

Saloanele de cosmetica din Romania au la dispozitie noi tratamente faciale si corporale profesionale de la CASMARA.

COSMOPROF SRL – importator exclusiv si distribuitor in Romania al produselor cosmetice profesionale faciale si corporale CASMARA din Spania, a organizat pe 25 mai 2009, la Bucuresti, seminarul de cosmetica profesionala – “COSMETICA FARA LIMITE” si a avut ca invitat special - cosmeticianul tehnic si trainer-ul international TINA NOTE din Spania.

Timp de o zi specialistii, managerii si proprietarii centrelor de infrumusetare au avut prilejul:
-de afla care sunt noile tendinte din industria cosmeticii la nivel international si de a dezbate subiectele referitoare la tehnologiile moderne (mediatori, nanotehnologii, mezoterapie virtuala etc.).
-de a participa la lansarea noilor tratamente CASMARA
-de a vizualiza noul look / aspect al produselor CASMARA

Prezentarile, demonstratiile si noutatile CASMARA, oferite in cadrul seminarului i-au incantat pe specialistii frumusetii care s-au aratat foarte multumiti de rezultatele imediate si vizibile pe care le ofera noile tratamente cosmetice profesionale faciale si corporale CASMARA, din Spania. Pe parcursul acestui seminar, participantii au testat produsele Casmara si s-au putut convinge de calitatea si eficienta acestora. Participantii au primit diplome de participare la seminar.

Trainer-ul international Tina Note, i-a rasfatat pe toti participantii cu fructele GOJI - aduse in Romania special pentru acestia.

FRUCTUL DE GOJI:
•Folosit de oameni din toata lumea, in mod deosebit de celebritatile de la Hollywood
•“Superfruct” – folosit de mii de ani in medicina Tibetului si Chinei pentru calitatile sale miraculoase
•Caracterizat prin proprietatile sale antioxidante datorite polizaharidelor (LBPs) ce se contin doar in acest fruct si care sunt cheia succesului unui ten impecabil.
Mai contin si antioxidanti precum zeaxanthin, cherotenoizi si alte elemente active precum acizii grasi: omega 3 si 6, oligoelemente ( Zn, Fe, Cu, Ni, Hr, Mg, Ca, K, Co, Se, Cd, Ph, Cr etc), beta-sitosterol, zaharide si aminoacizi.
•Acest fruct este recunoscut ca fructul “fericirii si longevitatii” pentru toate calitatile ce le poseda
Exista varietati ale acestui fruct, doar varianta Lycium barbarum din Himalaia nu contine substante chimice si impuritati (folosit de laboratoarele CASMARA)

LANSAREA NOILOR TRATAMENTE COSMETICE PROFESIOANALE CASMARA:
1.TRATAMENTELE DE INALBIRE
2.TRATAMENTELE GOJI:
-GOJI TRATAMENT
-GOJI COMPLEX (Tratament pentru ingrijirea la domiciliu)
-HYDRO-GOJI
-NUTRI-GOJI

“Noile tratamente profesionale faciale si corporale CASMARA, sunt adresate saloanelor de cosmetica, centrelor de infrumusetare business, prestige si luxury. O parte a saloanelor din Romania cunosc si lucreaza deja cu produsele CASMARA . Nacar Professional - tratamentul de inalbire confera pielii aspect radiant de perla, luminozitate, uniformizarea culorii texturii, tinerete si sanatate, datorita primei peptide cu efect inalbitor – melanostatina folosita in dermato-cosmetica. Tratamentele anti-age Goji (bazate pe fructul GOJI, miere, flori, uleiuri din plante etc.), au proprietati puternice antioxidante datorate concentratiei maxime a fructului GOJI din Tibet (Lycuim barbarum-crescut prin metode ecologice, certificat de ECOCERT), imbogatit cu componenti naturali, folosit acum in dermocosmetica. Cedarea celor mai eficiente substante si folosirea lor la justa valoare este datorata tehnologiilor avansate. Tratamentul poate fi efectuat de cate ori este nevoie, pana la obtinerea efectului dorit. Pentru un efect indelungat se recomanda continuarea tratamentelor si la domiciliu”, a declarat doamna Tatiana Andruscenco – medic dermatolog si director general al firmei Cosmoprof.UN NOU LOOK PENTRU PRODUSELE CASMARA!
Complexitate si imbunatatire in structura sa, simplitate in formele sale.

Casmara Cosmetics, Laboratoarele Dermatocosmetice reinnoite prin prisma profesionala au implinit 35 de ani de experienta. Solutiile faciale si corporale Casmara sunt prezente in mai mult de 60 de tari. Casmara se bucura de prestigiu, reputatie si notorietate internationala.
O crestere bazata pe calitatea si eficienta ceruta de clientii nostri. Casmara reprezinta calitate mai mult decat altceva. Cea mai buna dovada a succesului tratamentelor Casmara este produsul lider: - mastile, unice in lume.


Despre COSMOPROF

Filozofia companiei Cosmoprof ? INOVATIE CONSTANTA!

Daca sunt interesati de eficacitate si cele mai bune metode de ingrijire, clientii nostri vor patrunde intr-o experienta unica, cu rezultate rapide si vizibile.
Casmara propune o colectie completa de linii de tratamente faciale si corporale, completandu-se una pe celalta, create pentru a aduce solutii fiecarui tip de piele. “Numai aveti nevoie de nimic altceva”!
COSMOPROF SRL
Bd. Libertatii nr. 18, bl. 104, sc. 1, ap. 7, et. 4, sect. 4, Bucuresti
Tel: 021.318.78.31; Mobil: 0731. 939.325; E-mail: cosmoprof77@yahoo.com
cosmoprof77@yahoo.com