Cost Advantage

Definitie Cost Advantage

Varful competitiv care poate fi atins de o companie in detrimentul alteia prin reducerea costurilor de productie si de marketing astfel incat sa poata oferi preturi mai mici sau sa poata folosi mai multe fonduri pentru pomovare si distributie. Vezi Absolute Cost Advantage (avantaj de cost absolut) Marketing Advantage (avantaj de marketing).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cost Advantage? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cost Advantage.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cost Advantage. Definitiile termenilor despre Cost Advantage cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cost Advantage, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cost Advantage.