Cost complet

Definitie Cost complet

Cost de productie care cuprinde totalitatea cheltuielilor efectuate de o unitate economica pentru fabricarea si realizarea unui produs sau a productiei marfa.Costul complet include:- costul de uzina, la care se adauga - cheltuielile aferente desfacerii produselor respective, - cheltuielile de transport si manipulare, inclusiv retributiile cuvenite personalului care executa aceste operatii, - cheltuielile cuvenite personalului care executa operatiile de ambalare, precum si - alte cheltuieli de desfacere.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cost complet? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cost complet.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cost complet. Definitiile termenilor despre Cost complet cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cost complet, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cost complet.