Cost de vanzare

Definitie Cost de vanzare

Cheltuielile legate de formarea (intrarea), mentinerea si dezvoltarea activitatilor proprii unei firme pe o anumita piata. Partea principala a costului vanzarii o formeaza cheltuielile promotionale.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cost de vanzare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cost de vanzare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cost de vanzare. Definitiile termenilor despre Cost de vanzare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cost de vanzare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cost de vanzare.