Cost-Per-Thousand Criterion

Definitie Cost-Per-Thousand Criterion

Metoda de comparare a eficientei costului pentru canalele media, calculat prin impartirea costului unei reclame de pe un canal la numarul 1000.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cost-Per-Thousand Criterion? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cost-Per-Thousand Criterion.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cost-Per-Thousand Criterion. Definitiile termenilor despre Cost-Per-Thousand Criterion cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cost-Per-Thousand Criterion, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cost-Per-Thousand Criterion.