Poze Costa concordia

 • Confederaţia Patronală CONCORDIA susţine eliminarea impozitului pe construcţii speciale

  Poza: Confederaţia Patronală CONCORDIA susţine eliminarea impozitului pe construcţii speciale

 • Templus Advertising, in parteneriat cu Federatia Patronatelor IMM Centru, organizeaza in data de 20 iulie, intre orele 9:30-16:00, la hotel Concordia****, seminarul 'Finantari, credite si IMM-uri.

  Poza: Templus Advertising, in parteneriat cu Federatia Patronatelor IMM Centru, organizeaza in data de 20 iulie, intre orele 9:30-16:00, la hotel Concordia****, seminarul 'Finantari, credite si IMM-uri.

 • Cat ne costa conflictele ?

  Poza: Cat ne costa conflictele ?

 • Siveco Romania

  Poza: Stiti cat costa documentele tiparite?

 • Pink & Blue

  Poza: O nouă destinaţie de shopping online!

 • www.elegance-clinic.ro

  Poza: Epilare definitiva? Cat costa? Mitul si realitatea

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul costa concordia.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la costa concordia. Pozele pe tema costa concordia cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul costa concordia, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la costa concordia, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la costa concordia.