Cota de piata

Definitie Cota de piata

Ponderea pe care o detine o firma in piata efectiva (reala) sau potentiala a unui produs, la un moment dat (numarul de clienti/procentul din numarul total al consumatorilor actuali sau potentiali ai unui produs, care revine firmei). Deseori, termenul cota de piata se foloseste cu sensul de cota de vanzari. V. cota de vanzari.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cota de piata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cota de piata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cota de piata. Definitiile termenilor despre Cota de piata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cota de piata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cota de piata.