Cota de vanzari

Definitie Cota de vanzari

Ponderea detinuta de vanzarile firmei in raport cu desfacerile totale ale concurentilor directi pe o anumita piata. Cota vanzarilor poate fi:absoluta (sau totala)relativa (engl. - relative market share), calculata in raport cu liderul sau cu primii trei concurenti ai firmei,si se exprima in unitati fizice (de volum) sau in unitati valorice (luand in considerare si variatiile de pret).Cuantum fizic/valoric al vanzarilor pe care trebuie sa il realizeze un agent de vanzari sau o echipa de vanzari, inr-o anumita arie teritoriala, intr-o perioada de timp (si care se compara cu cotele prestabilite).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cota de vanzari? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cota de vanzari.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cota de vanzari. Definitiile termenilor despre Cota de vanzari cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cota de vanzari, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cota de vanzari.