Cota parte

Definitie Cota parte

1. Fractiune a dreptului de proprietate comuna asupra unui bun sau asupra unei mase de bunuri.2. Fractiune dintr-o mostenire prin care se desemneaza intinderea rezervei succesorale sau a cotitatii disponibile ori a drepturilor succesorale ce revin unei clase de mostenitori (spre exemplu, ascendentilor privilegiati in concurs cu colateralii privilegiati sau cu descendentii acestora).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cota parte? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cota parte.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cota parte. Definitiile termenilor despre Cota parte cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cota parte, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cota parte.