Counterfeiting

Definitie Counterfeiting

Copierea produselor competitiei care au o notorietate ridicata. Unele produse contrafacute dorec sa semene atat de mult cu originalul, incat copiaza si numele de marca altele sunt copii inchise, dar mai putin exacte altele sunt imitatii ieftine si neconvingatoare. Contrafacerea este in general ilegala.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Counterfeiting? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Counterfeiting.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Counterfeiting. Definitiile termenilor despre Counterfeiting cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Counterfeiting, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Counterfeiting.