couples    

Comunicate de presa si evenimente pe tema couples

 • couples

  Bucuresti - 18 July 2014

  Comunicat de TANO MEDIA INTERNATIONAL SRL

  Autorul Robert Dubois a ajuns în România cu romanul său de debut, “Manualul amantului perfect”, lucrare descrisă ca fiind "controversată, onestă și deconcerntrant de sinceră". „Manualul amantului perfect este un ghid practic despre cu ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: love , robert dubois , manualul amantului perfect , relationships , marriage , couples

  Vezi toate comunicatele de presa despre couples

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul couples.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la couples. Informatiile despre couples cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul couples, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la couples, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.