Cover Position

Definitie Cover Position

O reclama de pe coperta unei reviste, de cele mai multe ori vanduta la cele mai mari preturi. Prima coperta = fata primei coperte A doua coperta = interiorul primei coperti A treia coperta = interiorul celei de-a doua coperti A patra coperta = exteriorul ultimei coperti.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Cover Position? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Cover Position.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Cover Position. Definitiile termenilor despre Cover Position cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Cover Position, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Cover Position.