CPA

Definitie CPA

Clasificarea produselor asociate activitatilor. Este un nomenclator general de produse pentru tarile CEE, are o corespondenta directa cu NACE (Nomenclatorul de activitati economice din Uniunea Europeana) si va fi implementat printr-un regulament al Consiliului (CEE)

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru CPA? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul CPA.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la CPA. Definitiile termenilor despre CPA cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la CPA, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la CPA.