CPC

Definitie CPC

Clasificarea centrala a produselor. Este primul nomenclator general de produse elaborat de O.N.U. si adoptat cu titlu provizoriu in luna februarie 1989. Nu este integrat complet in CITI (Clasificarea Internationala Standard (rev. 3), adoptata de O.N.U. in luna februarie 1989.) , legatura dintre cele doua nomenclatoare facandu-se prin tabele de trecere.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru CPC? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul CPC.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la CPC. Definitiile termenilor despre CPC cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la CPC, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la CPC.