CPSA

Definitie CPSA

Clasificarea produselor si serviciilor asociate activitatilor. Este un nomenclator de produse si servicii din Romania, aliniat la CPA (Clasificarea produselor asociate activitatilor).Vezi spre exemplu Hotararea Guvernului nr. 53 din 25 ianuarie 1999 privind aprobarea Clasificarii produselor si serviciilor asociate activitatilor - CPSA, publicata in Monitorul Oficial nr. 78 bis din 25 februarie 1999.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru CPSA? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul CPSA.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la CPSA. Definitiile termenilor despre CPSA cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la CPSA, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la CPSA.