Craciunescu    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Craciunescu

 • Craciunescu

  Bucuresti - 22 May 2012

  Comunicat de CHIUARIU & ASOCIATII

  În calitate de reprezentanţi ai dlui Adrian Porumboiu , proprietarul grupului de firme RACOVA COM AGRO PAN, avocaţii de la Chiuariu şi Asociaţii vor introduce astăzi o acțiune în daune la Tribunalul București, prin care cer obligarea dlui ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: sport , avocatura , chiuariu , porumboiu , craciunescu

  Vezi toate comunicatele de presa despre Craciunescu

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Craciunescu.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Craciunescu. Informatiile despre Craciunescu cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Craciunescu, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Craciunescu, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.