Poze Crbl

 • CRBL live @ Old City

  Poza: CRBL Live @ Old City

 • Old City aniverseaza 5 Ani!

  Poza: 5 Ani de Old City cu Anda Adam si C.R.B.L.

 • De Ziua Franţei, Alexandra Ungureanu & Crush şi CRBL fac spectacol la Mioveni

  Poza: De Ziua Franţei, Alexandra Ungureanu & Crush şi CRBL fac spectacol la Mioveni

 • Come Ride Black Label, intr-un cuvant CRBL organizeaza cursuri de breakdance si streetdance la singura scoala de dans din Romania : Big Bounce.

  Poza: Come Ride Black Label, intr-un cuvant CRBL organizeaza cursuri de breakdance si streetdance la singura scoala de dans din Romania : Big Bounce.

 • Afis lansare revista Street Quality

  Poza: Lansare prima revistă de dans din România

 • CRBL Live @ Old City

  Poza: CRBL Live @ Old City

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul crbl.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la crbl. Pozele pe tema crbl cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul crbl, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la crbl, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la crbl.