crea'ie literară    

Comunicate de presa si evenimente pe tema crea'ie literară

 • crea'ie literară. Primele semne

  crea'ie literară

  Iasi, Iasi - 25 August 2014

  Comunicat de Mitropolia Moldovei si Bucovinei - Editura DOXOLOGIA

  ... literară creştină "Primele semne" este un proiect inițiat de Editura DOXOLOGIA a Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei. Aflat la prima ediţie, concursul se adresează autorilor ale căror texte nu au mai fost ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: concurs , eseu , poezie , editura doxologia , crea'ie literară , proză

  Vezi toate comunicatele de presa despre crea'ie literară

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul crea'ie literară.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la crea'ie literară. Informatiile despre crea'ie literară cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul crea'ie literară, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la crea'ie literară, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.