Delicatese indochineze la Haveli
BUCURESTI - 18 ianuarie 2010
Comunicat tip General in Monden / Lifestyle
Pe 22 ianuarie, la restaurantul Haveli, este organizata o seara speciala, dedicata bucatariei Indochineze.
Bucataria indo-chineza este adaptarea aromelor si tehnicilor de gatit chinezesti, la gustul indian.
Extrem de populara printre indieni, bucataria indo-chineza a urmat curentul expatilor indieni, in comunitatile in care acestea s-au raspandit in intreaga lume, oferindu-le un gust autentic indochinez.
Cele mai populare feluri de mancare Indochineze:
Chilli paneer – branza cu sos de rosii, usturoi, ceapa, ghimbir si ardei iute – ceva extraordinar
Chilli chicken
Chicken manciurian
Vegetable manchurian – combinatie de varza, morcov, chilli, usturoi si ceapa, cu sos de soia si piper verde
Spring rolls – diferite ca gust de cele clasice chinezesti
Sweet and sour chicken
Chicken with mushrooms
Loly pops – foarte populare in Marea Britanie
Garlic chicken
Chilli prawns – varianta cu fructe de mare (creveti) a lui Chilli paneer
Pentru informatii suplimentare despre eveniment accesati: http://www.goingout.ro/bucatarie-indochineza/
Despre Creamvertise
Organizator Restaurant Haveli - indian
Pentru rezervari:
031-405 73 70,
0721-721 640,
021-211 03 90
www.goingout.ro