Creanta certa

Definitie Creanta certa

Sintagma ce desemneaza creanta ce are o existenta neindoielnica in sensul ca asupra ei nu s-a conturat un litigiu.Certitudinea creantei reprezinta o conditie pentru promovarea urmatoarelor demersuri procedurale:- formularea unei cereri de executare silita a creantei- aplicarea compensatiei legale- promovarea de catre creditor atat a actiunii oblice cat si a actiunii pauliene.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Creanta certa? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Creanta certa.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Creanta certa. Definitiile termenilor despre Creanta certa cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Creanta certa, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Creanta certa.