Creanta incerta

Definitie Creanta incerta

Sinonim - Creanta dubioasaCreanta a caror recuperare este incerta, deoarece situatia financiara a debitorului este compromisa (situatie de faliment, incapacitate temporara de plata etc.).Creantele constatate la inventar ca incerte sunt virate din contul 411 Clienti sau 461 Debitori diversi in contul 416 Clienti incerti, la valoarea devenita incert de recuperat, inclusiv TVA.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Creanta incerta? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Creanta incerta.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Creanta incerta. Definitiile termenilor despre Creanta incerta cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Creanta incerta, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Creanta incerta.